Badkamers

Geweldige badkamerverbouwingen

 

Wilt u ook een geweldige badkamer in uw woning? Een droombadkamer die u altijd al had willen hebben? Op het gebied van badkamers kunt u vertrouwen op ons. Wij hebben in ons bestaan vele honderden badkamerverbouwingen uitgevoerd. 

 

Als u uw badkamer laat verbouwen door JP Goes, dan weet u zeker dat alles voor u zal worden geregeld. Het uitbreken van de oude badkamer, het verleggen van leidingen, het aanbrengen van vloerverwarming, het verwerken van inbouwverlichting in nissen en dergelijke aanpassingen kunnen we allemaal uitvoeren. Alle disciplines hebben wij in huis. Zo hoeft u zelf niets te regelen of af te stemmen tussen verschillende vakspecialisten, want wij doen dat voor u. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: stucadoren, tegelen, wandafwerkingen, loodgieterswerk, timmerwerk, elektrawerk, schilderwerk, kitwerk, enz. 

 

Geen badkamer is ons te gek. Luxe afgewerkt met inbouwverlichting, muurtegels die doorlopen als vloertegels. Hoge kwaliteitsafwerking en een totaal beleving zoals u dat alleen in een 5-sterren hotel meemaakt. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op.