Onderhoud

Ook na de klus, zijn wij er voor u

 

Als uw woonhuis of pand is verbouwd en in gebruik genomen, moet zij ook goed worden onderhouden. Slecht of matig onderhoud betekent immers dat uw kostbare bezit inboet aan leefbaarheid, representativiteit en dus aan waarde. Daarnaast leert onze ervaring dat in de loop van tijd de behoefte kan ontstaan aan nog enkele aanpassingen op basis van veranderende wooneisen en omstandigheden. Uiteraard speelt JP Goes hierop in met een uitgebreide dienstverlening op het gebied van onderhoud.

 

Door een gedegen onderhoudsplan door ons op te laten stellen, voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw pand of woning. Het risico van waardevermindering wordt hiermee tevens verkleind en door goed en tijdig onderhoud te plegen, komt u niet voor incidentele grote uitgaven te staan. Heeft u geen onderhoudsplan met ons afgesloten, ook dan kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld indien u een lekkage heeft of een andere spoedklus, waar snel hulp voor vereist is. Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen.

 

Indien u met ons de mogelijkheden wilt bespreken voor service en onderhoud, dan komen wij graag met u in gesprek en brengen een offerte op maat voor u uit.