Complete verbouwing

1 aanspreekpunt voor uw verbouwing

 

Indien u wilt gaan verbouwen dan kunt u bij JP Goes terecht. Wilt u graag een complete verbouwing van uw pand of woonhuis? Bij ons is geen klus ons te groot of te klein. Wij komen vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Samen met u zullen we alle mogelijkheden en eventuele aandachtspunten met u doornemen, waar u zelf misschien helemaal niet bij heeft stilgestaan. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat voor uw complete verbouwing.

 

Wanneer u JP Goes inschakelt voor uw complete verbouwing, zullen wij de gehele verbouwing van A tot Z uit handen nemen en u compleet ontzorgen. Van vakkundig en verantwoord sloopwerk tot gedetailleerde afwerking met de mooiste kwaliteitsproducten. Wanneer u kiest voor JP Goes, heeft u alles in één hand. De bouwwerkzaamheden, de stucadoren, de loodgieter, de elektricien, het timmerwerk, het tegelwerk, de badkamer, enz. Alle disciplines die nodig zijn voor een complete verbouwing, hebben wij zelf in dienst. Zo weet u zeker dat uw verbouwing op tijd, binnen budget en tegen de hoogste kwaliteitsstandaarden zal worden opgeleverd.

 

Naast alle denkbare vormen van afwerking, komt er bij een complete verbouwing ook veel kijken rondom de vereiste constructie, zoals de fundering, isolatie, dakbedekking, etc. Wilt u gericht advies en zeker weten dat alles vlekkeloos loopt? Neem dan met ons contact op.