Stukadoren

Perfecte en unieke stukwerken

 

Stukwerk is dé manier om uw ruwe wand of plafond een prachtige, gladde afwerklaag te geven. Met stukwerk zijn ook uiteenlopende vormen te maken, zoals togen en koepels. Maar in de eerste plaats is vakkundig aangebracht stukwerk de finishing touch van elke verbouwing! Een goede stuklaag is niet alleen mooi maar ook erg praktisch. Het is vochtwerend, brandvertragend en geeft een extra stuk isolatie aan uw woning. Maar het belangrijkste is dat glad stukwerk uw dagelijkse woongenot bevordert en uw woning sterk in waarde doet stijgen!

 

JP Goes is gespecialiseerd in stukwerken. U kunt er dan ook van uit gaan dat wij de allermooiste zaken kunnen realiseren met stukwerk. Wij zijn niet enkel gespecialiseerd in stukwerken, bij ons kunt u ook alle aangrenzende disciplines laten uitvoeren, zoals timmerwerk, elektrawerk, etc. 

 

Op het gebied van stukwerken kan JP Goes u perfect van dienst zijn. Voor zowel nieuwe als restauratie werkzaamheden kan JP Goes haar kwaliteiten tot uiting laten komen. We weten wat ons te doen staat, want wij streven altijd naar topkwaliteit!