Schilderswerk

Schilderswerk om van te genieten

 

Voor het mooiste schilderwerk kunt u vertrouwen op JP Goes. Onze schilders hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van verf, ondergronden, kwaliteit en verftechnieken. JP Goes is gespecialiseerd in zowel binnen als buitenwerk. Wij hebben vele honderden klussen uitgevoerd voor zowel nieuwbouw als restauratiewerkzaamheden. 

 

Ook voor het voorbereidende werk kunt u vertrouwen op JP Goes. Zo zorgen onze vakmannen ervoor dat de oude verf zal worden afgekrabd, afgebrand of geschuurd. Wij voeren houtrot reparaties uit indien nodig en brengen vervolgens een zeer hoogwaardige primer aan om het houtwerk goed te beschermen. Daarna lakken wij af met hoogwaardige lak. Heeft u muren of plafonds te schilderen? Ook geen probleem voor ons. Hoge plafonds, vreemde hoeken, niets is ons te gek!

 

Wij realiseren alle schilderwerken op alle ondergronden en oppervlakten. Wilt u meer informatie over verfmaterialen en een duidelijk advies voor het schilderwerk van uw pand? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.