Tegelzetten

Tegelwerken met oog voor detail

 

Op het gebied van tegelwerken hebben we een ruime ervaring. We hebben ons gespecialiseerd in het tegelzetten, of het nu tegelvloeren zijn, wanden, keukens of zelfs badkamers om te tegelen. Alles wat te maken heeft met tegelen, kunnen wij maken. Ook werkzaamheden die aansluiten op tegelwerk, kunnen we voor u tot uitvoering brengen, zoals bijvoorbeeld een naadloze en perfecte aansluiting tussen wandstucwerk en wandtegels.

 

Keukens, badkamers, bijkeukens, wasruimtes of garages, overal zetten wij vakkundig uw tegelwerk. Graag adviseren wij u tijdens een persoonlijk bezoek aan uw woning over de juiste keuze. Soms is het namelijk beter oude tegels te verwijderen, terwijl soms kosten kunnen worden bespaard door de tegels over de oude laag aan te brengen. Ook in materiaalkeuze, voegwerk en onderhoud bestaan uiteenlopende mogelijkheden die wij graag met u doornemen.

 

Via JP Goes is vrijwel alles leverbaar. Wij werken samen met diverse grote ketens met showrooms. Ook heeft u via de aan ons bedrijf verbonden groothandels onnoemelijk veel keuzemogelijkheden. Wanneer u uitgezocht heeft wat u wenst, dragen wij zorg voor het transport, het zetten en afwerken van het tegelwerk.