Elektrawerk

Uw specialist voor al uw elektra

 

Voor elektrawerk hoeft u bij JP Goes niet meer op zoek te gaan naar een elektricien. Wij hebben onze eigen elektriciens in dienst en regelen dat al het elektrawerk voor uw klus volledig verzorgd is. Een stopcontact in de muur, licht in alle ruimtes of in nisjes, het uitbreiden of vervangen van de groepenkast, het plaatsen van extra lichtpunten, het aanleggen van alle voorbereidende aansluitingen voor uw nieuwe keuken, enz. 

 

Het grote voordeel wanneer u voor JP Goes kiest, is dat de elektricien nauw samenwerkt met alle andere disciplines. Zo zorgen wij ervoor dat de sleuven vooraf worden ingeslepen en uitgehakt, zodat de elektricien direct aan de slag kan met het leggen van het leidingwerk. Nadat het leidingwerk is geplaatst, zal de stucadoor aan de slag gaan met het vlak stucen van de wanden. Vervolgens zal de schilder aan de slag gaan met het schilderen of verfspuiten van de wanden, waarna de elektricien weer terugkomt om de schakelmaterialen af te monteren. Al dit soort opeenvolgende werkzaamheden verzorgen wij compleet voor u, zonder dat u daar over na hoeft te denken of iets moet regelen. 

 

Heeft u elektrawerk? Neem dan gerust met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag gratis advies en vertellen u hoe wij denken uw elektrawerk te gaan realiseren.