Keukenvoorbereiding

Voorbereiding van uw volledige keuken

 

Keukenvoorbereiding nodig? Heeft u een nieuwe keuken gekocht of bent u van plan een nieuwe keuken te kopen? Veel keukenleveranciers zorgen zelf niet voor de vereiste voorbereidingen voor de installatie van uw keuken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van stopcontacten op de juiste locaties voor uw inbouwapparatuur, het maken van waterleidingen, het maken van afvoeren, het doorboren van een gat en/of het maken van een dakdoorvoer ten behoeve van uw afzuigkap, het plaatsen van een kookgroep in de meterkast, het aanleggen van alle vereiste elektroleidingen, enz.

 

In sommige gevallen ontwerpt een keukenleverancier een mooie koof boven de keuken met inbouwspots of een mooie wand waarin uw kasten en apparaten ingebouwd moeten worden, zodat uw keuken er precies uitziet zoals u hem in een magazine of de showroom heeft gezien. De keukenleverancier realiseert al deze vereiste voorbereidingen echter niet zelf. Daarvoor bent u bij ons wel aan het juiste adres. Uw keukenleverancier geeft u een technisch installatietekening ten aanzien van de vereiste voorbereidingen voor het kunnen plaatsen van uw nieuwe keuken. Wij volgen deze technisch installatietekening precies op en stemmen met u af wat u verder nog wilt ten aanzien van aanpassingen in uw keukenruimte.

 

Wij werken samen met grote keukenleveranciers, zoals bijvoorbeeld Danse Keukens, Kvik Keukens en nog veel meer grote ketens. JP Goes is daarom zeer ervaren in het samenwerken met keukenleveranciers. Bij ons bent u dus altijd gegarandeerd van goed werk en een perfecte afstemming, zodat uw keuken zonder problemen en zonder gedoe direct geïnstalleerd kan worden.

 

Indien u met ons de mogelijkheden wilt bespreken voor keukenvoorbereiding, dan komen wij graag met u in gesprek en brengen een offerte op maat voor u uit.