Timmerwerken

Geen timmerwerk is ons te gek

 

Voor de mooiste timmerwerken kunt u terecht bij JP Goes. Of het nu gaat om onderhoud of vernieuwing van kozijnen, deurposten, scheidingswanden, balken of vloeren, wij hebben alle expertises in huis. Bent u op zoek naar een praktische invulling van de ruimte onder uw trap? Wilt u een mooie inbouwwand realiseren of een luxe vlakke kastenwand zoals u ze in de huismagazines ziet? Geen probleem! Wij kunnen alles realiseren wat u op een foto of video heeft gezien. Geen timmerwerk is ons te gek.

 

Onze timmermannen kunnen u adviseren over de beste aanpak voor het realiseren van uw wensen. Zij hebben een zeer scherp oog voor het unieke karakter van uw woning en kunnen als geen ander authentieke aspecten in ere herstellen, deze aanvullen of zelfs uit niets creëren alsof het altijd al zo was geweest. 

 

JP Goes maakt elk timmerwerk op maat in de door u gewenste vorm en formaat. Uw wensen en daarmee de mogelijkheden zijn wat ons betreft eindeloos! Wij staan u graag bij in uw creativiteit en het kiezen van de beste houtsoorten en materialen.