Loodgieterswerk

Modern loodgieterswerk

 

De loodgieters van JP Goes zijn allemaal opgeleid met de nieuwste technieken en werken volgens de wettelijk voorgeschreven bouwstandaarden. Zij beschikken over de modernste materialen, zodat u zeker weet dat uw loodgieterswerk tegen de hoogste kwaliteitsstandaarden zal worden geleverd. Of het nu gaat om het aanleggen of verplaatsen van water, CV of vloerverwarmingsleidingen, het installeren of aanpassen van afvoeren of wat dan ook. Zelfs het geheel opnieuw installeren van een CV en het realiseren van een complete vloerverwarmingsinstallatie is voor ons dagelijkse kost. 

 

Onze loodgieters zijn ook beschikbaar voor het oplossen van uw problemen met betrekking tot leidingen. Heeft u een lekkende kraan? Ook dat weten wij snel en eenvoudig voor u op te lossen. Met onze 24 uurs service worden noodwerkzaamheden snel uitgevoerd en bent u direct geholpen met eventuele problemen aan uw woning. 

 

Informeert u eens naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u al uw loodgieterswerk en maken een vrijblijvende offerte of komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.